ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Πρόσκληση στο παναναπηρικό συλλαλητήριο της 31 Οκτώβρη 2013 στην Αθήνα
Το Δ.Σ.  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία καταγγέλλει την συνεχιζόμενη αδιαφορία της κυβέρνησης για τα άτομα με αναπηρία που βιώνουν εντονότερα τις συνέπειες της κρίσης. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι την αξία ενός ισχυρού αναπηρικού κινήματος. Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) είναι ήδη στις επάλξεις. Εμείς με τη σειρά μας οφείλουμε να την υποστηρίξουμε σθεναρά με την παρουσία μας στην αγωνιστική δράση.


Την πρόσκληση αυτή δεν πρέπει να την αρνηθεί κανείς καθόσον δεν περισσεύει κανένας μας. Μόνο εμείς γνωρίζουμε τις καθημερινές δυσκολίες και αντιξοότητες ακόμα και στα απλά καθημερινά ζητήματα. Δεν πρέπει να περιμένουμε από κάποιους άλλους να μας προστατέψουν. Εμείς οι ίδιοι και οι οικογένειές μας πρέπει να αγωνιστούμε για την προστασία των δικαιωμάτων μας, για το ατομικό και το οικογενειακό μας μέλλον, για την επιβίωσή μας.


Γι’ αυτό σας καλούμε να συμμετέχετε στο παναναπηρικό συλλαλητήριο της 31ης Οκτώβρη 2013 ώρα 11:00 π.μ. έξω από το Υπουργείο Εργασίας στην πλατεία Κλαύθμωνος στην Αθήνα. Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε σε αυτόν τον αγώνα για την επιβίωση μας.  Από αυτόν τον αγώνα δε μπορεί και δεν πρέπει να λείψει κανείς.


Είναι ηθικό και εθνικό χρέος ΟΛΩΝ μας να αντισταθούμε και να διεκδικήσουμε μαχητικά το δίκιο μας!!!
Η ανταπόκριση των γονέων και των οικογενειών ΑμεΑ σε αυτό το κάλεσμα πρέπει και θα είναι μαζική!!!
Μαζικά, Ενωτικά, Δυναμικά υπερασπιζόμαστε το Δικαίωμα των παιδιών μας και των οικογενειών μας
στη ζωή με αξιοπρέπεια!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: