ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Οργανώσεων για την Ψυχική Υγεία θα συμμετέχει με το εθνικό αναπηρικό κίνημα στην Κινητοποίηση - Διαμαρτυρίας της Ε.Σ.Α.με.Α. την 27η Σεπτεμβρίου  2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10 π.μ. στην Πλατεία Ομονοίας


Η Εθνική Ομοσπονδία Συλλόγων Οργανώσεων  για την Ψυχική Υγεία θεωρεί υποχρέωση της να συμμετάσχει και να δώσει ένα ισχυρό παρόν στη Κινητοποίηση Διαμαρτυρίας της Ε.Σ.Α.με.Α. που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 10 π.μ. στην πλατεία Ομονοίας.

Είναι υποχρέωση μας να υποδείξουμε στην πολιτική ηγεσία ότι τα άτομα με αναπηρία και τα προβλήματα τους δεν προσφέρονται για δημαγωγική, κοινωνική και πολιτική διαπόμπευση. Οι ελληνίδες και έλληνες με αναπηρία δεν προσφέρονται για κοινωνική ευθανασία.

Τα χρονικά περιθώρια φυσικής, κοινωνικής και οικονομικής αντοχής των ατόμων με αναπηρία είναι πλέον περιορισμένα. Η κοινωνική ευθανασία αυτών και των οικογενειών τους δεν αποτελεί πλέον σενάριο ούτε σχήμα λόγου.

Καλούμε λοιπόν, όλα τα μέλη μας και θεωρούμε αυτονόητη την παρουσία τους, στο ραντεβού, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 10 το πρωί στην Πλατεία Ομονοίας.




   

Δεν υπάρχουν σχόλια: