Πρόσκληση για την ετήσια Γενική Συνέλευση του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ν.Έβρου

Προς: Μέλη Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ν. Έβρου

Θέμα: Πρόσκληση για την ετήσια Γενική Συνέλευση του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ν.Έβρου 

Αγαπητά μέλη,
Σας προσκαλούμε στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 11:00-13:00 το πρωί, στο χώρο του καφέ του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης, 14ης Μαΐου 63 (άνοδος- πριν το ΙΚΑ) στην Αλεξανδρούπολη.
Στη συνάντηση αυτή θα τεθούν θέματα σχετικά με τη μέχρι τώρα πορεία Συλλόγου και κυρίως τις μελλοντικές προοπτικές του. Ελάτε να συζητήσουμε θέματα που μας αφορούν και καθορίζουν το μέλλον των παιδιών και των οικογενειών μας. Κοντά μας χρειαζόμαστε και όλους τους φίλους του Συλλόγου μας, που μέχρι τώρα έχουν στηρίξει τις προσπάθειές μας και βοήθησαν, ώστε ο Σύλλογος να πάρει μορφή και να εξελιχθεί. Η παρουσία σας είναι καθοριστική για τις εξελίξεις των θεμάτων που μας αφορούν ως οικογένειες στο χώρο της ψυχικής υγείας, ένα χώρο που τελευταία έχει υποστεί μεγάλη  επιβάρυνση και συρρίκνωση, εξαιτίας των μέτρων της κρίσης. Σας περιμένουμε!

Θέματα Γενικής Συνέλευσης: Απολογισμός Δράσεων 2011, Μελλοντικές δράσεις, Δράσεις, γνωστοποίησης του Συλλόγου, Εμπλοκή μελών σε δράσεις, Νέος χώρος/Στέγη του Συλλόγου, Εγγραφή νέων μελών στο Σύλλογο, Χρηματοδότηση του Συλλόγου, Συμμετοχή του Συλλόγου σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Εκπρόσωπος Συλλόγου στην Π.Ο.Σ.Ο.Ψ.Υ., Συνεργασίες.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

                                             Η Πρόεδρος                         Ο Γραμματέας


                           Δέσποινα Πατίδου                 Στέφανος Δροσάκης  

Δεν υπάρχουν σχόλια: