Eκδήλωση 10ης Οκτώβρη στο Πάρκο Ελευθερίας

Στην εκδήλωση εορτασμού της παγκόσμια μέρας ψυχικής υγείας 2008 μίλησε ο πρόεδρος της ελληνικής ψυχιατρικής εταιρίας, το συντονισμό των ομιλιών έκανε η Αθηνά Καρατζογιάννη ως εκπρόσωπος της Δ.Υ.Ψ.Α. Εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας μίλησε ο υφυπουργός Υγείας , Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ενώ από το ΠΑΣΟΚ ο κος Καρανίκας.
Υπήρξε συναυλία πριν κ μετά τις ομιλίες. Εργαζόμενοι στον χώρο της ψυχικής υγείας διαμαρτυρήθηκαν με πανό και πρόβαλαν τα αιτήματά τους.
Παρόν και ομιλήτρια στην εκδήλωση η πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κα Στρούμπου. Επίσης παρόντες μέλη του Δ.Σ. του ΣΟΨΥ (πρόεδρος κος Πέτρος Ανδρόνικος, αντιπρόεδρος κα Φανή Λώλη, Γραμματέας κα Έφη Βασιλάκου μέλος κος Βασίλειος Ξηρομερίτης). Παρόντες και με ενημερωτική παρέμβαση στο βήμα μέλη από την κίνηση αδερφών ατόμων με πρόβλημα ψυχικής υγείας.

1 σχόλιο:

Post.Scriptum.Inter-Action. είπε...

Όπως αναφέρετε: "Εργαζόμενοι στον χώρο της ψυχικής υγείας διαμαρτυρήθηκαν με πανό και πρόβαλαν τα αιτήματά τους."

Επειδή περιμένουμε κάτι περισσότερο από τις οικογένειες που αγωνίζονται για κάτι καλύτερο στη χώρα μας, σας πληροφορούμε ότι δεν πρόκειται για συνδικαλιστικό αγώνα αλλά για αγώνα επιβίωσης των κοινοτικών δομών.

Σας παραπέμπουμε στο blog μας γιατί Θεωρούμε σημαντικό να σας ενημερώσουμε για τον άμεσο κίνδυνο που υπάρχει στις κοινοτικές δομές και ζητάμε τη συμπαράστασή σας στις προσπάθειές μας να ενημερωθούν οι έλληνες πολίτες.

http://psi-action.blogspot.com/

και η ομιλία του υφυπουργού

http://www.youtube.com/watch?v=NtDETuFZFV8